Opinie

Ogólna ocena obiektu

10.0/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    10.0
  • Wyposażenie
    10.0
  • Czystość
    9.9
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

10.0
Dorota, 22-08-2013

Po prostu rewelacja, polecam wszystkim, pozdrowienia dla właścicieli: o)

10.0
Ewa, 17-07-2014

Witam. Najmocniej polecam to miejsce, super wypoczynek dla rodzin z dzieckiem. Wszystko zgodnie z opisem, dziecko w tym miejscu nie może się nudzić, nas też porwał stół do pingponga, rowery itd. Gospodarze domku prze serdeczni:)

10.0
Tomasz Jeger, 10-08-2014

Ośrodek SUPER! Gorąco polecam dla rodzin z dziećmi wszystko w jak najlepszym porządku. Właściciele bardzo mili i pomocni. Z pewnością za rok zawitamy ponownie. POLECAMY!

10.0
Alina Majchrzak, 27-05-2015

Bardzo miło, bardzo mili Właściciele, czyściutko i jest wszystko co potrzeba (a nawet więcej:) Wyposażenie we wszystko co potrzeba w kuchni do przygotowania posiłków śniadania, kolacji (garnków nie ma, ale jest elektryczna maszynka do gotowania tak, że ewentualnie można i coś na ciepło:) Położenie bardzo korzystne blisko do morza. Byliśmy w cztery osoby + dziecko, miejsca jest wystarczająco dużo. Naprawdę polecam! Byliśmy bardzo zadowoleni tak, że "wracamy" w tym roku ponownie do "Perły":)

9.8
Tadeusz Konieczny, 06-09-2015

Polecam Wrzesień dla miłośników psów., blisko plaza, restauracje itd., dobry komfort i wyposażenie a przede wszystkim mili uczynni gospodarze!

10.0
Kasia z Jastrzębia, 27-11-2015

Witam, chciałam podzielić się moją opinią na temat wypoczynku w "Perle". Razem z rodziną byliśmy w tym ośrodku dwa lata z rzędu. Bardzo polecam! Samo miejsce spokojne, plaża bliziutko, a co ważne zawsze jest na niej miejsce. Domki są zadbane, czyściutkie, dobrze wyposażone. Właściciele bardzo serdeczni i otwarci do klientów. Dzieci całe dnie spędzały na placu zabaw, który jest idealnie dostosowany dla małych jak i starszych dzieci. Serdecznie polecam!

10.0
Sylwia G., 03-03-2016

Nigdy tam nie byłam, ale skoro wszyscy tak chwalą to miejsce, to i ja nie będę narzekała. Serdecznie polecam!

10.0
Grzegorz Drapała, 31-07-2016

W tym roku byliśmy w tym miejscu trzeci raz. I będziemy stałymi bywalcami. Gorąco polecamy.

10.0
Marta Mach, 05-08-2016

Spędziliśmy miłe wakacje w fajnej atmosferze gospodarzy i prześlicznym otoczeniu. Do morza bardzo blisko, śliczna okolica....Naprawdę polecam. Domki super urządzone, czyściutkie i przytulne:) Pozdrawiam gospodarzy:)

10.0
Jarosław Jaśniewski, 02-07-2017

PERŁA wyróżnia się spośród innych miejsc tym, że jest wyjątkowa atmosfera, mili, pomocni i uprzejmi właściciele. Domki są doskonale wyposażone, idealnie czyste.Przed domkami do dyspozycji gości grille. Idealne miejsce dla dzieci, ze względu na plac zabaw z wieloma atrakcjami. Są tam m.in. trampolina, bujaczki, stół do ping - ponga, piłkarzyki.Można też korzystać bezpłatnie z rowerów Umiejscowienie domków pozwala na szybkie dojście do pięknej plaży. W pobliżu są sklepy i inne atrakcje. Blisko zarówno do plaży jak i do lasu przez który, można spacerkiem dojść do Sarbinowa. Bardzo gorąco polecam to miejsce na wypoczynek. Standard bardzo wysoki - w bardzo rozsądnej cenie.Dziękuję bardzo za miły pobyt i do zobaczenia:)

10.0
Agnieszka, 15-08-2018

Cudowne miejsce! szczerze polecam! blisko do plaży w samym centrum cichej i atrakcyjnej miejscowości.Domki są bardzo czyste właściciele bardzo mili.Duzo atrakcji dla dzieci piłkarzyki plac zabaw, ping pong, hulajnoga, rowery .po prostu rewelacja dla dzieciaków. Jestesmy bardzo zadowoleni! Wrócimy znowu.Agnieszka wraz z rodziną.

10.0
Tomasz Banaszewski, 18-07-2020

Super ośrodek, blisko morza bardzo miła obsługa. Polecam

10.0
Kasia, 09-07-2022

Byliśmy dwukrotnie w Domkach Perła i jesteśmy bardzo zadowoleni. Domki drewniane, dwa pokoje z aneksem i wc z zadaszeniem przed domem. Domki zadbane, spokojne sąsiedztwo. Na wyposażeniu jest wszelki niezbędny do wypoczynku asortyment, plac zabaw dla dzieci jak ròwnież rowery. Gospodarze pomocni i mili. Chłopy to mała, urokliwa miejscowość, gdzie nie musisz rezerwować miejsca na plaży. Jednocześnie jest to idealne miejsce do wypoczynku dla rodzin z dziećmi. Serdecznie polecam.

10.0
Ewa, 16-07-2022

Wszystko jak w opisie. Przemiła właścicielka, do plaży bardzo bardzo blisko. Serdecznie polecamy?

Pogoda

Pogoda Chłopy na dziś: 19-08-2022

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: 21 26 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: 19 22 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: 21 30 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: 22 30 °C